WIJ ZIJN DE VERENIGING!!

Tot nu toe is het fuseren van de jeugdafdelingen van Eems Boys en Neptunia een succes te noemen, we werken met z’n allen prettig samen, en we zien dat onze jeugd plezier beleeft aan het voetballen bij SJO NEC.

We zien nu echter ook dat het succes ons voor een aantal uitdagingen stelt.

Het ledental van SJO NEC is tijdens het nu lopende seizoen behoorlijk toegenomen, en onze verwachting is dat er de komende tijd nog een verdere groei te zien zal zijn.

 

Wat betekent dit voor u, uw kind en de organisatie?

 

Wij vinden het belangrijk dat wij elk kind, onafhankelijk van zijn/haar voetbalkwaliteiten, hetzelfde kunnen bieden.

Dit betekent dat iedereen bijvoorbeeld 2x per week moet kunnen trainen, een goede training moet krijgen (op zijn/haar nivo) en daarmee plezier krijgt en houdt in het voetballen bij SJO NEC.

Door de groei van SJO NEC, maar ook doordat sommige trainers/leiders vanwege werk of studie moeten stoppen met het begeleiden en/of trainen van een team, zijn wij genoodzaakt een oproep te doen aan iedereen om ons te helpen met het vinden van leiders en trainers.

 

Het is belangrijk te beseffen dat de vereniging door ons allemaal gevormd wordt. Wij horen nog weleens een opmerking als : de vereniging moet ervoor zorgen dat…….

 

Wij zeggen : DE VERENIGING DAT ZIJN WIJ MET ELKAAR!!!!!

 

Wij zien steeds meer taken terecht komen bij steeds minder mensen, hierbij zijn er een aantal personen die telkens maar meer taken op zich nemen.

Dit maakt ons kwetsbaar, en het kan ten koste gaan van de kwaliteit die wij graag willen bieden.

U wilt toch ook dat uw kind 2x per week kan trainen op een goede manier!

Echter zonder trainer gèèn training, en zonder leider gèèn wedstrijd, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Nee, het gaat echt niet allemaal vanzelf. Er is echt iemand nodig die de ballen oppompt, de lijnen wit kalkt, de ranja of thee inschenkt voor de kinderen etc……..hier wordt nl. nog wel eens lacherig over gedaan maar het zijn echter taken die zullen moeten worden uitgevoerd als we willen blijven voetballen.

Als we willen dat er bij SJO NEC gevoetbald wordt door de jeugd van Delzijl, dan zullen wij er met z’n allen de schouders onder moeten zetten.

En denk niet….”ik heb geen verstand van voetbal, dus ik kan niets doen”…., er zijn voldoende taken welke nog ingevuld kunnen en of moeten worden.

 

Dus meldt u zich aan, en laat ons weten wat u kunt doen voor ONZE vereniging!!

 

Aanmelden bij dhr. A.Janssen: drallajanssen@hotmail.com / 0610470424

 

 

Sportieve goeten,

 

 

Het Jeugdbestuur