Neptunia pakt punt en houdt de nul

In de eerste wedstrijd na de winterstop heeft Neptunia op bezoek bij De Vogels een punt gepakt. Bij de middenmoter uit Groningen kreeg Neptunia goede kansen op een overwinning, maar gescoord werd er niet: 0-0.

Na oefenwedstrijden tegen derde klassers Wildervank (2-2) en Poolster (2-1 winst) ging het na twee maanden competitieloos voetbal weer om de punten. Met winterversterking Myron Reiffers in de basis ging Neptunia op zoek naar de drie punten. Na twee competitienederlagen op rij, is een overwinning meer dan welkom in Delfzijl.

De wedstrijd, gespeeld op kunstgras, kende uiteindelijk geen winnaar. De beste kansen waren voor Neptunia. In de eerste helft kwam Shanthony Cecilia alleen op de keeper af en in de tweede helft was Ivar Boerma dichtbij een treffer, maar gescoord werd er niet. In defensief opzicht leverden de Neptunianen een goede prestatie, want voor het eerst dit seizoen bleef het doel van doelman Christiaan Buntjer schoon.

Volgende week speelt Neptunia tegen GEO op Sportpark Uitwierde.