El Magico loopt averij op

Muntendam, 30 Maart 2014.

Eindelijk was het zover, de kraker tussen Muntendam en El Magico stond op het programma. Dat dit een moeilijke wedstrijd voor El Magico zou worden was vooraf al bekend.

Eigenlijk begint de voorgeschiedenis van deze match op zaterdagavond. 2 brave jongens, genaamd Martinrazzi en Das Kanon zaten hun concurrente te beschouwen in de kroeg. Het werd een 2-3 overwinning voor Groningen in Eindhoven. Na de wedstrijd zouden Martinrazzi en Das Kanon huiswaarts keren. Met de jas aanstonden ze al, tot Freek, Terminator en Lennox binnenkwamen.

Daar kantelde het. Net zoals de wedstrijd kantelde.

El Magico begon voortvarend aan de wedstrijd en creëerde uitstekende mogelijkheden. Dat werd beloond. Op aangeven van Lothar Hooitheüs maakte das Kanon van Dijken de 0-1. Dit allemaal binnen 10 minuten. Vervolgens kantelde de wedstrijd snel de andere kant op.

De 1-1 werd gemaakt door Muntendam, en met een 2-1 ruststand werd thee gedronken.

Thee was brood nodig omdat het viertal in dat in de kroeg zat, erg veel behoefte aan vocht had.

Vol goede moed werd de tweede helft begonnen, maar binnen no-time was het 3- en 4-1. Een domper. Vervolgens kwam het spel in evenwicht.

Opvallend was de ingeloste belofte die gemaakt werd door een supporter die de avond ervoor ook in de kroeg gespot was. Deze supporter was zelfs op de racefiets naar Muntendam gekomen en hoopte daar een vlammend spel van El Magico aan te treffen. Helaas verloor El Magico. De 5-1 werd gemaakt en de wedstrijd was beslist. Choppie maakte met zijn enorme zak nog de 5-2 binnenwerkte op aangeven van Duncan.

Muntendam was gewoon beter, over 2 weken treffend deze 2 grootmachten elkaar wederom op sportpark uitwierde.

Bestel vast kaarten voor deze wedstrijd, want naar verluidt is het stadion bijna uitverkocht.